U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wie zijn wij?

Dat Werckt is een reïntegratie bureau die uw werk en leven centraal stelt. De balans tussen werk en privé en mentale en fysieke gezondheid is volgens ons de basis om goed te kunnen functioneren. Bij arbeidsvraagstukken, of het nu gaat om het optimaliseren van belastbaarheid, reïntegratie 1e spoor, het voorkomen van fysieke belasting middels workshops of advies, Dat Werckt kijkt altijd naar het hele plaatje: de interactie tussen wie u bent, uw dagelijkse taken en de invloed van uw omgeving.  Wij, de medewerkers van Dat Werckt, zijn ergotherapeut en hebben daardoor veel kennis over verschillende ziektebeelden. Daarnaast hebben wij toegang tot wetenschappelijk onderzochte richtlijnen, methoden en instrumenten om verzuim te voorkomen en u en uw medewerkers  weer terug naar werk te begeleiden. Wij bieden grote kwaliteit door onze kennis en professionaliteit. 

Wij zijn werkzaam in de regio Amsterdam en en Utrecht. Voor Workshops rijden wij het hele land door. 

 

 

 

 Merel van Elst

Ik ben begonnen als ergotherapeut in de revalidatie en heb arbeidsvraagstukken opgelost en cursussen gegeven. Ik heb mij gespecialiseerd in Parkinson (Parknet geregistreerd), burn - Out en vermoeidheidsklachten en heb daarnaast kennis van veel ziektebeelden. Daarnaast heb ik de opleiding management in de zorg en dienstverlening gedaan waardoor ik vanuit verschillende perspectieven naar de werknemer, werkgever en de organisatie kijk. 

Door gebruik te maken van verschillende instrumenten kan ik in samenwerking met de werknemer en de werkgever knelpunten in kaart brengen en oplossingen zoeken.  Ik kijk daarbij ook naar factoren die thuis spelen. De balans tussen werk en privé is belangrijk om het evenwicht weer terug te vinden. 

Ik werk vanuit de regio Amsterdam

 

 

 

merel.van.elst@datwerckt.com

06 33820043

 


 

Femke Vellinga

Ik heb als ergotherapeut veel ervaring opgedaan bij Revalidatie centrum De Hoogstraat. Ik heb kennis van verschillende ziektebeelden zoals orthopedische klachten, trauma, amputatie, chronische - pijn en - vermoeidheid, visuele beperkingen en de mentale problematiek die hiermee samen gaat. 

In de loop der tijd heb ik mij gespecialiseerd in arbeid door verschillende cursussen te volgen welke ik toepas in de revalidatie. Hierdoor heb  ik ervaring in het opstellen van werkhervattingsplannen. Daarnaast ben ik opgeleid tot coach, waardoor ik de tools heb u goed te begeleiden.

Mijn kracht is dat ik naar het hele plaatje kijk: de klacht, de persoon en de werk- en privé- omgeving. Het vinden van de optimale balans is mijn doel. 

Ik werk met name in de omgeving Utrecht.

info@datwerckt.com

06 33820043

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?