U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Reïntegratie 1e spoor

 

Voor wie?

U bent uitgevallen van werk of heeft u een zieke werknemer. Lukt het niet om het werk weer op te pakken of zijn deeltaken niet meer mogelijk of te zwaar geworden. Wij bekijken samen  hoe we dit op een goede manier met elkaar kunnen oppakken. 

 

Reïntegratie

Dat Werckt is een ergotherapie- en reintegratie bureau dat uw werk en leven centraal stelt. De balans tussen werk en privé en mentale en fysieke gezondheid is volgens ons de basis om goed te kunnen functioneren. Wij kijken altijd naar het hele plaatje: de interactie tussen wie u bent, uw dagelijkse taken en de invloed van uw omgeving.

Wij begeleiden bij het opstellen van een werkhervattingnsplan en het uitvoeren daarvan. Hierbij wordt rekening gehouden met de belangen van werkgever, werknemer en de wet en regelgeving.

De werknemers van dat Werckt zijn ergotherapeut en hebben specialistische kennis van ziektebeelden en zijn ervaren in het begeleiden van mensen met lichamelijke en psychische problemen. Door onze ergotherapeutische achtergrond hebben wij korte lijnen met (para) medici.

 

Doelen

  • Probleem inventarisatie
  • In kaart brengen van persoonlijke sterkte en minder sterke punten
  • In kaart brengen van mogelijkheden werknemer, werkgever en werkplek  
  • Mogelijke praktische oplossingen in kaart brengen
  • Het samen opstellen van het werkhervattingsplan
  • Begeleiden bij het uitvoeren van het werkhervattingsplan
  • Evalueren werkhervatting

 

Oriënterend gesprek gratis

U kunt kosteloos en  vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen waarin we uw vraag en oplossingsmogelijkheden doorspreken. 

 

Meer informatie en tarieven?

Bel gerust en vrijblijvend +31 (0)633820043 of vul onderstaand contactformulier in.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?