U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Workshop 

Wil je als team meer inzicht over het ontstaan van stress op de werkvloer en daarnaast praktische handvatten om stress te verminderen en/of te voorkomen?? De professionals Merel en Femke van ‘Dat Werckt’ bieden een workshop op het gebied van het voorkomen van fysieke overbelasting en stress op de werkplek.  Een creatieve, interessante en interactieve workshop afgestemd op de knelpunten en wensen van de deelnemers. Doordat de professionals zich goed kunnen inleven in het werk dat je doet en met concrete voorbeelden komen, kun je direct met de thema’s aan de slag! Een echte aanrader!

Axioncontinu

 

Werkplekonderzoek conciërge basisschool 

Door jouw begeleiding, adviezen en het aanpassen van mijn werkplek zijn mijn pijnklachten afgenomen en nagenoeg verdwenen. Doordat ik mijn gewrichten nu beter belast bij het tillen en mijn stoel en bureau goed zijn ingesteld voel ik mij stukken beter. De gericht euitvoering van het werkplekonderzoek was plezierig en een verbetering voor mij.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?